Blog

jun 25
Kerk-zoek website Kerkin.nl besluit te stoppen

Op 1 augustus 2020 stopt de website Kerkin.nl. heeft de eigenaar Gerben Bloemendal laten weten. Dat betekent dat de vermelding van alle kerk op Kerkin.nl ook stoppen en worden eigenaren van de kerkvermeldingen opgeroepen om een aanmelding te plaatsen op https://aanmelden.kerkwijzer.nl Kerkin.nl vindt het nog steeds belangrijk dat alle kerken goed gevonden worden en hebben […]

feb 22
Nederlands Dagblad: Wie een kerk zoekt heeft niks aan adresgegevens

Via kerkwijzer.nl kun je een kerk zoeken met ‘duidelijke uitgangspunten’, een ‘warm welkom voor zoekers’ of die ‘geëmancipeerd’ is. Kerken die daar gevonden willen worden, moeten zichzelf aanmelden.   Stel, een studente gaat op kamers wonen in Groningen. Ze weet niet meer zo precies wat ze gelooft en zoekt daarom een kerk waar ze alles […]

jan 07
Vacature creatieve developer

We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve developer (Angular, REST-API,.NET(Core) en MariaDB.)

jan 03
Kerkwijzer website is gelanceerd

De website van Stichting Kerkwijzer is gelanceerd!

mrt 19
EO visie over kerkwijzer

Op internet is het zoeken naar een speld in de hooiberg, omdat juist de punten waar mensen een kerk op selecteren, niet in de bestaande databases en de kerkelijke websites zijn te vinden.

feb 28
Maak je kerk vindbaar

Ben je op één of andere manier betrokken bij een kerk, maak dan een profiel aan

feb 20
Waarom zijn we aan Kerkwijzer begonnen?

Reinier Sonneveld vertelt over de 'waarom'.

feb 13
Reinier Sonneveld over Kerkwijzer

De ambitie van de mensen achter deze site is dat bezoekers met een paar klikken een kerk in de buurt kunnen vinden die bij ze past.

dec 14
Groot Nieuws Radio

Op het Landelijk Missionair Festival is zaterdag de website Kerkwijzer.nl van start gegaan. De ambitie van de mensen achter deze site is dat bezoekers met een paar klikken een kerk in de buurt kunnen vinden die bij ze past. Een site voor zoekers, voor mensen die verhuizen of studenten die nieuw in een stad komen wonen. De website is een initiatief van onder andere Roald Schaap en Reinier Sonneveld.