Kerk-zoek website Kerkin.nl besluit te stoppen

Op 1 augustus 2020 stopt de website Kerkin.nl. heeft de eigenaar Gerben Bloemendal laten weten. Dat betekent dat de vermelding van alle kerk op Kerkin.nl ook stoppen en worden eigenaren van de kerkvermeldingen opgeroepen om een aanmelding te plaatsen op https://aanmelden.kerkwijzer.nl

Kerkin.nl vindt het nog steeds belangrijk dat alle kerken goed gevonden worden en hebben daarom gezocht naar een partner die hier hetzelfde in staat.

We hebben als https://www.kerkwijzer.nl/ uitgebreid contact gehad met https://kerin.nl om te zoeken naar een zo goed mogelijke overgang voor de kerk vermeldingen. Vanuit Kerkwijzer kunnen we met een uniek en toekomstbestendig platform, waar kerken makkelijk gevonden kunnen worden op basis van een match met zoekers, een goede doorgang bieden voor die vindbaarheid.

Over Kerkwijzer

Kerkwijzer is een platform waarop alle smaken van het Nederlandse christendom hun plek krijgen. Als gelovigen zijn we zelf divers, onze gemeenschappen zijn divers, en daarin wordt iets zichtbaar van hoe groot God is. Regelmatig komen mensen (online)bij elkaar om het diepste en mooiste dat ze kennen, God, te overdenken en te vieren. Alleen al in Nederland verlangen daar miljoenen mensen naar, elk op hun eigen manier.

Kerkwijzer biedt uitgebreide mogelijkheden:

  • Gevonden worden op thema’s die belangrijk zijn voor jouw gemeente.
  • Online kerkdienst stream toevoegen.
  • Reviews tonen
  • Volop in ontwikkeling. Binnemkort worden nieuwe onderdelen toegevoeg:: Evenementen, Organisaties/tools die kerken helpen om te groeien.

Hoe aanmelden op Kerkwijzer?

Omdat we niet zomaar onze database met kerkgegevens mogen overdoen naar kerkwijzer.nl, willen we iedereen vragen om zich aan te melden op Kerkwijzer.nl. Dat kunnen wij dus niet voor je doen.

Klik op onderstaande button om je kerk gratis aan te melden op Kerkwijzer:

Meld je kerk gratis aan op Kerkwijzer: https://aanmelden.kerkwijzer.nl

Reacties

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie