Lokatie

Bennekelstraat 131, Eindhoven

Profiel van deze kerk
Groepsgericht
Gastvrij
Eerbiedig
Informeel
Bijbelvast
Open
Traditioneel
Vernieuwend
Sober
Stijlvol
Informatie

Anders

Bandje, Gitaar

Divers

Nederlands

Herziene Statenvertaling

Bij deze locatie is genoeg parkeergelegenheid (er zijn parkeerplaatsen vrij op 5 minuten lopen als een activiteit bijna begint)., De locatie is eenvoudig bereikbaar met het Openbaar Vervoer (maximaal 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte/station).

Deze kerk organisseert activiteiten voor:
  • Ouders: Er zijn studiegroepen voor ouders over opvoeding., Wie bij deze kerk hoort kan makkelijk aan iemand vragen om op te passen.

  • 65+: Er is een pastor of dominee die zich in het bijzonder richt op senioren., Er is een rijdienst (bijv. een chaffeur-rooster).

  • Samenleving: Een pastor of dominee ontmoet regelmatig mensen uit deze groep., Diverse leden zijn actief met mensen uit deze groep.

  • Lichamelijke beperking: Mensen in een rolstoel kunnen eenvoudig de ruimte binnenkomen (er zijn brede doorgangen, eventueel een oprijplank) en er is een invalidetoilet.

  • Zieken: Mensen geloven in gebedsgenezing en bidden ook actief dat ernstig zieken genezen., Ziekenzalving., Een pastoraal medewerker bezoekt regelmatig zieken.

wijzig
Plaats badge op je site
Deze kerk staat op <a href="https://kerkwijzer.nl">Kerkwijzer.nl</a>
<iframe name="iframe" id="iframe" src="https://www.kerkwijzer.nl/kerk/huis-van-god/" title="Huis van God" style="border: 0" width="400" height="400" frameborder="0" scrolling="yes"></iframe>
1
Kennis maken
0
X

Kennis maken

Als je verder gaat, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en geef je toestemming aan Kerkwijzer om je op de hoogte te houden van updates van het betreffende kerk-profiel. Tevens kan de betreffende kerk een verzoek indienen bij Kerkwijzer om je uit te nodigen voor een kerkdienst. Je ontvangt daarover eenmalig een mail. Je emailadres wordt opgeslagen, maar niet met de kerk gedeeld.
E-mail : *
Onderscheidingen op Kerkwijzer.nl
Site
Bezoek site
7 keer bekeken
Statistieken
Dit kerkprofiel is 44 keer bekeken
mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • chat
    Plaats een review