Profiel van deze kerk
Groepsgericht
Gastvrij
Eerbiedig
Informeel
Bijbelvast
Open
Traditioneel
Vernieuwend
Sober
Stijlvol
Informatie

Anders

Orgel

Psalmenbundel (oude berijming)

Nederlands

Statenvertaling

Bij deze locatie is genoeg parkeergelegenheid (er zijn parkeerplaatsen vrij op 5 minuten lopen als een activiteit bijna begint)., De locatie is eenvoudig bereikbaar met het Openbaar Vervoer (maximaal 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte/station).

Onderscheidend in:

De Heilige Geest krijgt ruimte door: Niet in het bijzonder

Vrouwen kunnen de leidinggevende functie van Geen bekleden.

Als van iemand bekend is dat die homoseksueel contact heeft, wordt hij of zij daarop aangesproken

Deze kerk organisseert activiteiten voor:
wijzig
1
Kennis maken
0
X

Kennis maken

Als je verder gaat, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en geef je toestemming aan Kerkwijzer om je op de hoogte te houden van updates van het betreffende kerk-profiel. Tevens kan de betreffende kerk een verzoek indienen bij Kerkwijzer om je uit te nodigen voor een kerkdienst. Je ontvangt daarover eenmalig een mail. Je emailadres wordt opgeslagen, maar niet met de kerk gedeeld.
E-mail : *
Omschrijving van deze kerk
Tijdens de bijeenkomst is de sfeer formeel en de mensen zijn rustig., Het onderwijs is grondig: de preek of de toespraak duurt langer dan 20 minuten en er wordt veel informatie geboden., De meeste bezoekers hebben in deze kerk ook vriendschappen gesloten., De volgorde van de bijeenkomst (liturgie) en diverse uitgesproken formules is vastgelegd., Mannen dragen hier meestal een pak, vrouwen een rok en een hoofddeksel., De kerk onderschrijft de Heidelbergse Catechismus, Nederlandse Geloofsbelijdenis en Dordtse Leerregels.
Site
Bezoek site
31 keer bekeken
Statistieken
Dit kerkprofiel is 165 keer bekeken